11 Şubat 2007 Pazar

Doktorlar Dizisi Bölüm Özeti

Türkiye'nin en iyi hastanesi yeni asistanlarıyla yeni bir güne başlamaktadır... Ela, Zenan, Burak, Kader ve Hasan! Farklı karakterleri ama ortak bir hedefleri vardır onların. İyi bir doktor olmak!
Ela; ünlü bir cerrahın kızıdır. Herkesin düşündüğünün aksine bu durum hayatını hep daha da zorlaştırır. Hastanede geçecek günlerini zorlaştıracak biri daha vardır. Pek de hoş bir tanışma geçirmediği beyin cerrahı Levent...

Nedeni belirlenemeyen epilepsi krizi geçiren ünlü aktör ilk hastasıdır. Ölümün sınırından dönen aktör, çekilmez davranışlarıyla Ela'yı da canından bezdirir.

Zenan diğerlerine hiç benzemez. Sert, kuralcı, hırslı biridir. Hastaneye getirilen töre kurbanı genç bir kızın dramına ortak olur. Hem bir doktor hem de doğulu bir kadın olarak.

Kader; kusursuz güzelliği başına hep bela olmuştur. Güzel olmak zordur, hem doktor hem güzel olmak daha da zordur. Ancak o kimsesiz büyümenin acısını, doktor olabilmek için çektiği zorlukları asla belli etmez.

Hasan; hastaneye gelen yeni evli çifti mutlu edebilmek için elinden geleni yapar. Kocası kalp ameliyatına giren geline bir söz verir. Oysa doktorluğa başladığı ilk gün alacağı bu ders oldukça ağır olacaktır. Üstüne bir de girdiği ameliyatta yaşadıkları… O artık bir MB'dir. Yani doktorların kendi aralarında dedikleri gibi "Morg bekçisi!"

Burak, fazla yakışıklı fazla ukaladır. Her şeyi çok iyi bildiğini düşünür. Tam bir baş belasıdır yani. Cerrahi Bölüm şefi Haldun'la karşı karşıya gelecektir. Gestapo lakabıyla bilinen ve yeni doktorların şefi Dr. Fikret ise hepsinin kabusu olacaktır.

En az Levent kadar parlak bir kariyere sahip olan Dr. Suat'ın ise tek bir amacı vardır. Haldun'dan boşalacak yere geçebilmek. En büyük rakibi de Levent'tir elbet. Başarılı, sürprizlerle dolu, yakışıklı romantik biraz da gizemli biridir o. İlk tanıştıkları andan itibaren Ela ile aralarında kopmayacak bir bağ oluşacaktır.

Hiç yorum yok: